FOTO Štedrá mamička kupuje svojim deťom hory darčekov, siahajú až po plafón

NETKY.SK • 13 December 2016, 19:39 • 2 min
FOTO Štedrá mamička kupuje svojim deťom hory darčekov, siahajú až po plafón

DOUGLAS - Emma Tapping z Isle of Man, šokovala verejnosť, po tom ako zverejnila fotografiu z minulého roka, na ktorej sú doslova hory darčekov pre jej deti.

slovakia

left justify in out

Tento rok „sa utrhla z reťaze“ ešte viac a my už vieme, že kopa bude ešte väčšia. Ako sama povedala, nestačí jej, že budú deti spokojné, chce aby boli šťastné. „Ak si dieťa vytiahne darček, ktorý ho nepoteší, stratíte to na dlhé hodiny, kým bude smútiť v izbe,“ vysvetlila Emma, ktorá každý rok na Vianoce pre svoje tri deti minie v prepočte 1800 eur.

 

Darčeky sa ani nezmestia po stromček, ktorý je za nimi sotva vidno. Hory hračiek siahajú takmer až po strop. Emma, ktorá prevádzkuje rekreačnú chatu, sa objaví na Channel 5 v relácii o rodičoch, ktorí plytvajú peniazmi.

 

img

 

"Na Vianociach mám rada tú zvláštnu mágiu. Zbožňujem pohľad na moje deti, ako sa tešia, keď im dávam darčeky," vysvetlila Emma. "Viem, že vysoko prekračujem nejakú primeranú hranicu ale tak sa mi to páči, keď je doma hojnosť, veľa jedla a všetkého," dodala.

 

Ďalej prezradila, že minulý rok dostalo každé dieťa 85 darčekov a tento rok ich bude na hlavu až 96. Jej deti Mia, Ella a Tatum sú určite šťastné, avšak otázkou je, kam všetky tie darčeky zmestia?

 

Emma nie je u ostatných rodičov práve obľúbenou osobou, najmä keď sa snažia svojim deťom vysvetliť, že Vianoce nie sú o materiálnych daroch. Musia to mať vedľa nej naozaj ťažké.

Štedrá žena dokonca na Facebooku založila stránku, kde radí ostatným mamičkám ako správne nakupovať a čo to ušetriť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies