AKTUALIZOVANÉ FOTO Silná búrka ochromila Bratislavu, zaplavené boli ulice aj podjazdy

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 06:12 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ FOTO Silná búrka ochromila Bratislavu, zaplavené boli ulice aj podjazdy

BRATISLAVA - Búrka v hlavnom meste spôsobila kolaps dopravy a na dve hodiny sťažila aj prevádzku na bratislavskom letisku.

slovakia

left justify in out

Silná búrka a prívalové dažde sa včera postarali o poriadne komplikácie v hlavnom meste. Okrem zatopených ulíc, ciest a podjazdov vytopilo aj mnohé prevádzky, medzi nimi aj obchodné centrum Central, ktoré museli evakuovať. Problémy mala aj Eurovea, kde museli zatvoriť niekoľko fastfoodov. Dažďová voda zaplavila aj ružinovskú nemocnicu, kde obmedzila prevádzku výťahov.

 

"Od 17.00 do 19.00 h bola pozastavená prevádzka na vybavovacej ploche letiska," informovala hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková.

 

"V dôsledku komplikácií museli podľa jej slov odkloniť aj prílet linky z Bruselu, ktorý namiesto Bratislavy pristál v Brne, úplne zrušený bol plánovaný let do Londýna. Meškanie 1,5 hodiny mali linky do a z Bologne, takisto linka z Prahy do Bratislavy a z Bratislavy do Košíc," uviedla Ševčíková.

 

Stredajšia búrka ochromila i cestnú a koľajovú dopravu v hlavnom meste, viaceré ulice a podjazdy boli zaplavené. Stanica Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) na bratislavskej Kolibe zaznamenala do podvečera až 45 mm zrážok.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies