FOTO Ruská študentka na internete draží svoje panenstvo, chce si zarobiť na školu

NETKY.SK • 28 September 2016, 18:00 • 2 min
FOTO Ruská študentka na internete draží svoje panenstvo, chce si zarobiť na školu

MOSKVA – Študentka, ktorá sa predstavila iba ako Ariana, sa rozhodla prostredníctvom internetu vydražiť svoje panenstvo, aby získala kapitál na štúdium v ​​zahraničí.

slovakia

left justify in out

Jej ponuka začína na sume 157-tisíc euro. Aj keď existujú mnohé iné spôsoby, ako získať peniaze, Ariana tvrdí, že predaj panenstva je najrýchlejší a najjednoduchší spôsob.

 

"Mnoho študentov má v priebehu štúdia veľa problémov, s ktorými sa musia pasovať. Aby ste dokázali zaplatiť školné a náklady, musíte chodiť aj do práce,“ povedala Ariana.

 

"Chcem sa presťahovať do inej krajiny a študovať medicínu. Univerzita bude veľmi drahá plus náklady na nájom a stravu,“ vysvetľuje. "Uvedomujem si, že život v cudzine bude veľmi ťažký, a preto chcem získať dostatočný kapitál, aby som sa mohla sústrediť na štúdium medicíny."

 

Jej rodičia o biznise zatiaľ nevedia, no tvrdí, že ak by na to prišli, nemá problém im to vysvetliť.

 

Ariana však nie je jediná študentka s obchodným duchom. Panenstvo draží aj jej najlepšia kamarátka Lolita, ktorá začína na tej istej sume.

 

Ariana sa opisuje ako "nezávislá žena" a tvrdí, že dražba je jej slobodná voľba. Má pocit, že na „toho pravého“ čakala už pridlho a nevidí zmysel v tom pokračovať. "Prečo by som mala prísť o panenstvo s niekým, kto by mi neskôr mohol zlomiť srdce?" pýta sa, no zároveň dúfa, že kupca s ňou bude zaobchádzať úctivo.  

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies