FOTO Robbie Williams sa postaral o poriadny škandál! Ľudia nemohli uveriť, čo urobil na otváracom ceremoniáli

NETKY.SK • 16 Jún 2018, 15:13 • 2 min
FOTO Robbie Williams sa postaral o poriadny škandál! Ľudia nemohli uveriť, čo urobil na otváracom ceremoniáli

Známy anglický spevák Robbie Williams už zrejme nevie, čo od dobroty...

slovakia

left justify in out

Robbie Williams bol hlavnou hviezdou slávnostného otváracieho ceremoniálu MS vo futbale 2018. Usporiadatelia tohto prestížneho podujatia boli veľmi potešení, keď sa im megastar podarilo do programu šampionátu obsadiť. Vzápätí to ale trpko oľutovali.

 

Robbie je vo všeobecnosti považovaný za rebela, vypovedajú o tom aj jeho živé koncerty. Napriek tomu sa organizátori domnievali, že na takomto významnom podujatí si zachová isté dekórum, no zrejme sa mýlili. To, čo si dovolil, nikto nečakal. Keď sa zraky miliónov divákov po celom svete upierali na jeho príchod na javisko, do kamery ukázal vztýčený stredný prst.

 

Význam vulgárneho gesta je všeobecne známy. Ľudia boli zhrození, urazilo ich, že spevák nadobudol pocit, že si to voči nim môže dovoliť. Samozrejme, problémy spôsobil aj usporiadateľom, pretože zo živého vysielania sa nič vystrihnúť nedá. „Nevedeli sme, čo sa počas vystúpenia Robbieho Williamsa stane. Ospravedlňujeme sa,” reagovali na nepríjemnú situáciu.

 

Samotný Williams svoje správanie zatiaľ nijako nekomentoval, no podľa reakcií aj jeho verných fanúšikov je jasné, že mnohých nenávratne stratil.

 

  img

Zdroj: Profimedia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies