FOTO Polícia pátra po nezvestnej Dominike Podkovčíkovej z Maduníc, odišla na bicykli a nevrátila sa

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 08:59 • 2 min
FOTO Polícia pátra po nezvestnej Dominike Podkovčíkovej z Maduníc, odišla na bicykli a nevrátila sa

TRNAVA - Polícia pátra po nezvestnej 33-ročnej Dominike Podkovčíkovej z Maduníc v okrese Hlohovec. Nezvestnosť nahlásila rodina, ktorá ju naposledy videla v stredu 8. marca o 13.00 h v mieste trvalého bydliska.

slovakia

left justify in out

Vtedy mala odísť na svojom bicykli bielej farby, ktorý má v prednej časti namontovaný hnedý prútený košík doplnený vo vnútornej časti látkou. Od uvedenej doby nedala rodine o sebe vedieť.

 

"Najbližší sa ju snažili vypátrať sami, no nakoniec nahlásili jej nezvestnosť polícii. Pátracia akcia po nezvestnej trvala do neskorých nočných hodín. Do policajnej rojnice, v ktorej bolo 18 policajtov so služobným psom, sa zapojili aj dobrovoľní hasiči z Maduníc, profesionálni hasiči z Hlohovca, občania a rodina z Maduníc. V pátracej akcii pokračujú policajti aj naďalej a na pomoc pri pátraní bude nasadená letka ministerstva vnútra," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

 

Dominika Podkovčíková je 165 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má tmavohnedé krátke, rovné vlasy a hnedé oči. Z domu odišla v tmavozelenej predĺženej dámskej bunde, v tmavých nohaviciach a obuté mala tmavé tenisky.

 

Polícia sa pri pátraní po nezvestnej žene obracia na širokú verejnosť, pokiaľ ženu niekto zazrel alebo pozná miesto, kde by sa mohla zdržiavať, nech akékoľvek informácie oznámte polícii na čísle 158.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies