FOTO Po zrážke kamióna s autom pri obci Lehôtka pod Brehmi zomreli dvaja ľudia

NETKY.SK • 20 December 2016, 15:48 • 2 min
FOTO Po zrážke kamióna s autom pri obci Lehôtka pod Brehmi zomreli dvaja ľudia

LEHÔTKA POD BREHMI - Smrť dvoch ľudí si vyžiadala zrážka kamióna s osobným motorovým vozidlom, ktorá sa stala v pondelok (19. 12.) o 16.18 h na ceste I/65 v katastri obce Lehôtka pod Brehmi (okres Žiar nad Hornom).

slovakia

left justify in out

Vodič nákladného motorového vozidla Volvo (55 rokov) s návesom minul privádzač na rýchlostnú cestu R1, kam chcel odbočiť. V snahe vrátiť sa k nemu sa začal otáčať cez odpočívadlo pri ceste a vchádzať naspäť na cestu. V tom čase však do neho narazilo vozidlo Ford Focus, ktoré viedol 59-ročný muž zo Žiaru nad Hronom.

 

"Tomuto vozidlu vodič kamióna návesom vytvoril prekážku, cez celú šírku jazdného pruhu a časť odpočívadla, do ktorej vodič vozidla Ford vo svojom jazdnom pruhu čelne narazil. Vodič Fordu utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol," informovala Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

 

Vo vozidle Ford Focus sa zranili aj dve spolujazdkyne, pričom 83-ročná žena z Hliníka nad Hronom bola so zraneniami prevezená do nemocnice v Banskej Bystrici, kde zraneniam podľahla. Druhá, 62-ročná žena z Hliníka nad Hronom utrpela zranenia, z ktorých sa bude liečiť viac ako mesiac.

 

Škoda na vozidlách je odhadnutá na 7000 eur. "Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin usmrtenia," dodala hovorkyňa s tým, že miera zavinenia dopravnej nehody a príčina sú v štádiu vyšetrovania.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies