FOTO Papagáj uviazol na streche, toto povedal hasičovi, ktorý ho zachraňoval

NETKY.SK • 15 August 2018, 16:00 • 2 min
FOTO Papagáj uviazol na streche, toto povedal hasičovi, ktorý ho zachraňoval

Papagájovi sa na streche evidentne páčilo, hasičov pobavil svojím výrokom.

slovakia

left justify in out

Istý muž v anglickom Edmontone bol nútený privolať si na pomoc hasičov. Tri dni totiž nedokázal dostať zo strechy domu svojho papagája ara menom Jessie. Obával sa o jej zdravie, myslel si, že sa jej niečo stalo, a preto nemôže odletieť. Ukázalo sa však, že pravda bola iná. Papagáj chcel byť zrejme len chvíľu sám.

 

Privolaní hasiči vyliezli na strechu pomocou rebríka a papagájovi sa pokúšali prihovoriť slovami v gréčtine a turečtine, pretože tak rozpráva aj Jessiein majiteľ. Dokonca ju lákali aj na jedlo, no nič nezaberalo. Nakoniec zúfalý majiteľ hasičovi poradil, aby jej povedal „ľúbim ťa“, na to vraj vždy reagovala veľmi kladne. No prišla reakcia akú nikto nečakal. Jessie pohotovo odvetila frázou „fu*k you“. Tento vulgarizmus prekladať pravdepodobne nemusíme.

 

Napriek tomu sa ale veci pohli správnym smerom. Ukázalo sa, že ara nie je zranená. Vyznanie lásky od hasiča ju zrejme natoľko urazilo, až odletela na inú strechu, následne na strom a napokon ku svojmu majiteľovi. Asi to skrátka nebol jej typ.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies