FOTO Niekto na internete predával fotku nahej speváčky, Sia svojou reakciou všetkých dostala!

NETKY.SK • 7 November 2017, 18:49 • 2 min
FOTO Niekto na internete predával fotku nahej speváčky, Sia svojou reakciou všetkých dostala!

Paparazzi, pre celebrity otravné stvorenia, ktoré im nedoprajú ani kúsok súkromia a priživujú sa na ich sláve. Sia sa nedávno stala terčom neznámeho „obchodníka,“ ktorý ju zachytil nahú za preskleným oknom a pokúšal sa fotografiu predávať na internete.

slovakia

left justify in out

Avšak talentovaná speváčka na túto nepríjemnosť zareagovala jedným z najviac legendárnych spôsobov. Všetkým doslova vytrela zrak.

 

Namiesto toho, aby zaplatila nemalé peniaze za odstránenie fotografie, zverejnila jednu z nich sama na svojom účte na

Twitteri. "Niekto sa pokúša predávať moje nahé fotografie mojim fanúšikom. Ušetrite peniaze, tu je zadarmo. Každý deň sú Vianoce!" napísala.

 

img

 

Sia má jeden z najvýraznejších hlasov v hudobnom odvetví. Písala piesne pre Beyoncé, Rihannu, Adele či Katy Perry. Je známa svojou obrovskou parochňou, s ktorou občas vystupuje na verejnosti. Tvrdí, že ju nenosí, aby prilákala pozornosť ale aby si uchránila kúsok súkromia.

 

"Bola speváčka asi 10 alebo 11 rokov s priemerným úspechom.  Bola som tiež alkoholička a závislá na drogách. Rozhodla som sa, že už nechcem byť umelkyňou, pretože som začínala byť slávna, čo je ma destabilizuje. Ak by ľudia vedeli, aké je to byť slávna osoba, nikdy by nechceli byť slávni,“ napísala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies