FOTO Na diaľnici D1 zhorel nákladný automobil, vodič sa nadýchal splodín

NETKY.SK • 21 Október 2014, 13:19 • 2 min
FOTO Na diaľnici D1 zhorel nákladný automobil, vodič sa nadýchal splodín

TRENČÍN – Dopravu na diaľnici D1 pri Trenčíne paralyzoval v pondelok (20.10.) ráno požiar nákladného automobilu. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Mariána Petríka požiar hasilo sedem hasičov z Trenčína na dvoch automobiloch.

slovakia

left justify in out

"Požiar nákladného automobilu zasiahol celé vozidlo. Pri udalosti utrpel zranenie vodič, ktorý mal v dôsledku požiaru menšie popáleniny a intoxikoval sa splodinami horenia. Zraneného vodiča odviezli zdravotní záchranári na ďalšie ošetrenie do nemocnice," priblížil Petrík.

 

Ako dodal, trenčianski hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch použili na lokalizáciu a následnú likvidáciu požiaru dva prúdy. Po uhasení požiarisko rozhrabali a priebežne zalievali vodou. Následne vozidlo skontrolovali termovíznou kamerou a po zdokumentovaní udalosti bolo naložili na vozidlo odťahovej služby. Príčiny vzniku požiaru podľa Petríka vyšetrujú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies