FOTO Motorkár havaroval s jedenásťročným spolujazdcom, ďalší šofér nezvádol kruhový objazd

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 12:21 • 2 min
FOTO Motorkár havaroval s jedenásťročným spolujazdcom, ďalší šofér nezvádol kruhový objazd

BRATISLAVA/TRNAVA - Motorkár s jedenásťročným spolujazdcom havaroval v pondelok popoludní v obci Buková v okrese Trnava.

slovakia

left justify in out

Bratislavčan na Honde zrejme v zákrute neprispôsobil rýchlosť, vyšiel z cesty a následne sa vrátil späť, tento manéver však nezvládol a spadol na bok, informovala agentúru SITA trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Chlapca do nemocnice previezol vrtuľník, neskôr sa zistilo, že pri páde utrpel menej závažné zranenia. Motocyklistovi alkohol nezistili.

Policajti zasahovali aj pri nehode, ktorá sa ráno stala na kruhovom objazde pri Voderadoch. Dvadsaťjedenročný vodič BMW zrejme neprispôsobil rýchlosť, prešiel cez stredový ostrovček, narazil do stĺpa verejného osvetlenia a skončil v poli. Vodič vyviazol bez zranení, jeho 24-ročný spolujazdec sa ľahko zranil. Ani v tomto prípade alkohol nezistili. Policajti vodičovi zadržali vodičský preukaz, auto po nehode zostalo nepojazdné.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies