Policajti vykonali kontrolu poľovníkom. Jeden z nich prišiel o zbrane a skončil na oddelení

NETKY.SK • 20 November 2023, 19:30 • 2 min
Policajti vykonali kontrolu poľovníkom. Jeden z nich prišiel o zbrane a skončil na oddelení

MALACKY - Policajti Okresného riaditeľstva v Malackách počas uplynulého víkendu vykonali kontrolu jednému z poľovníckych združení na jeho plánovanej spoločnej poľovačke. Počas kontroly bol jeden z poľovníkov - 47-ročný muž, podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu.

slovakia

left justify in out

Počas kontroly bol jeden z poľovníkov - 47-ročný muž, podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Tá skončila s pozitívnym výsledkom. Nakoľko v tomto prípade vzniklo na mieste podozrenie zo spáchania priestupku na úseku zbraní a streliva, muž bol eskortovaný za účelom vykonania ďalších úkonov na príslušné policajné oddelenie. Zároveň bolo poľovníkovi zaistených celkovo päť strelných zbraní ako aj zbrojný preukaz.


Nakoľko začína obdobie spoločných poľovačiek, dôrazne apelujeme na členov poľovníckych združení, aby boli ohľaduplní a opatrní pri manipulácii so zbraňou a aby pred ani počas poľovačiek nepožívali alkohol!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: MV SR / KR PZ v Bratislave, Foto: Polícia SR - Banskobystrický kraj / Facebook (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies