FOTO Mezenská exceluje: Telefonuje s mobilom naopak!

NETKY.SK • 14 Január 2014, 07:21 • 2 min
FOTO Mezenská exceluje: Telefonuje s mobilom naopak!

BRATISLAVA – Občianska kandidátka Helena Mezenská, ktorá je zároveň poslankyňou NR SR za hnutie OĽaNO začala svoju prezidentskú kampaň vo 'veľkom štýle'.

slovakia

left justify in out

Mezenská sa objavila v relácii televízie TA3 V politike, kde nevedela, kedy sa v Európe skončila II. Svetová vojna, alebo ako sa inak volá prezidentský palác (Grasalkovičov).

Medzičasom sa na jej facebookovom profile objavila jej propagačná fotografia, kde Mezenská zaujala tým, že dokáže telefonovať aj keď ma na uchu mikrofón a pri ústach slúchadlo mobilného telefónu.

Chybu si na fotografii všimli stovky ľudí. Mezenskej marketingový tím sa k celej veci vyjadril takto: „Zistili sme, že občania sú všímaví a hneď nás kontaktovali, že telefón na fotografii je naopak. Je to dobré zistenie, záleží vám aj na maličkostiach. Chceli sme poukázať na to, že niektorí politici nepočujú hlasy svojich voličov. Spojenie nefunguje. Zároveň chceme hlásať návrat k hodnotám, je potrebné dať veľa vecí z hlavy na nohy. Hodnoty sú prekrútené. Bude to dlhá cesta, ale spoločne to dokážeme.“

Mezenská však nie je jediná prezidentská kandidátka, ktorej sa stalo podobné faux pas. Americký prezident počas návštevy školy držal v ruke naopak knihu. Alebo vodca KĽDR Kim Čong-un pozeral do obráteného ďalekohľadu.

Helena Mezenská

img

George Bush

img

Kim Čong-un

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies