FOTO Lekári tomu nemohli uveriť: Takéto veľké bábätko sa narodilo mamičke v Austrálii!

NETKY.SK • 8 November 2018, 13:33 • 2 min
FOTO Lekári tomu nemohli uveriť: Takéto veľké bábätko sa narodilo mamičke v Austrálii!

Austrálčanke sa narodilo bábätko, ktoré vyzerá, akoby malo pol roka!

slovakia

left justify in out

Austrálsky manželský pár má dôvod na radosť. Ich rodina sa totiž pred pár dňami rozrástla o nového člena. Je ním chlapček Parker James, ktorý hneď po pôrode vážil neuveriteľných 5,75 kilogramu!

 

Šťastná 28-ročná mamička Nikki Bellová pritom odmietla akékoľvek tlmenie bolesti počas pôrodu, tento zázrak teda prebehol absolútne prirodzene. Išlo o jej druhé dieťa, pričom sa narodilo v 39. týždni tehotenstva. Šťastná mamička je už v týchto dňoch s „malým“ Jamesom doma. Obaja sú v poriadku a celá rodina sa veľmi teší.

 

Chlapček už v 24. týždni tehotenstva dosahoval váhu 3,5 kilogramu, čo je bežná veľkosť novo narodeného dieťaťa. Lekári sa pôrodu obávali, pretože plod neustále rástol. Napriek tomu všetko prebehlo hladko. "Moje prvé dieťa sa narodilo v 41. týždni. Našťastie som druhýkrát nezašla až tak ďaleko, a tak sa James nestihol vykŕmiť až na šesť kilogramov," zasmiala sa Nikki a dodala, že bolestivý je každý pôrod bez ohľadu na to, či bábätko váži 1,7 kila alebo 5,7, rozdiel v tom nevidí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies