FOTO iba pre silné povahy! V Šanghaji došlo k tragickej nehode, vodič vrazil do chodcov priamo v centre mesta

NETKY.SK • 2 Február 2018, 07:07 • 2 min
FOTO iba pre silné povahy! V Šanghaji došlo k tragickej nehode, vodič vrazil do chodcov priamo v centre mesta

ŠANGHAJ - Polícia sa domnieva, že v prípade vrazenia auta do chodcov vo východočínskom Šanghaji nešlo o úmyselný čin. Nič nenasvedčuje tomu, že by išlo o útok, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Do chodcov v rušnej časti šanghajského centra vrazilo v piatok viacúčelové vozidlo vezúce šesť osôb a niekoľko plynových fliaš. Vodič stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré zišlo z cesty na chodník a začalo horieť. Plamene museli likvidovať privolaní hasiči.

 

Podľa prvých zistení polície vodič (40) vnútri vozidla fajčil, v dôsledku čoho došlo k vznieteniu prevážaných plynových fliaš, uviedla agentúra DPA. Vodiča a 17 ďalších ľudí previezli so zraneniami do nemocnice. Traja utrpeli vážne zranenia, avšak nikto nie je v ohrození života.

 

K nehode došlo v blízkosti mestského parku a kaviarne amerického reťazca Starbucks, a to v deň, keď Šanghaj navštívila britská premiérka Theresa Mayová a vystúpila tam na podnikateľskom fóre.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies