FOTO a VIDEO Žena, ktorá sa s hlavou dieťaťa prechádzal po Moskve, prezradila motív a opísala ohavný čin

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 19:15 • 2 min
FOTO a VIDEO Žena, ktorá sa s hlavou dieťaťa prechádzal po Moskve, prezradila motív a opísala ohavný čin

MOSKVA – Včerajší otrasný čin, ktorý sa stal v ruskej metropole otriasol celým svetom. Tridsaťosemročná žena sa s hlavou štvorročného dievčatka prechádzala po Moskve. Išlo o pestúnku, ktorá zabila dieťa, o ktoré sa starala. Na policajnom výsluchu prezradila dôvody svojho konania. Čítanie je len pre silné povahy.

slovakia

left justify in out

Gyulchehra Bobokulova z Uzbekistanu včera zabila štvorročnú Nastenku, ktorá mala vážne problémy kvôli chybe lekárov. Pri pôrode nastali komplikácie, ktoré lekári nezvládli a malej Nastenke sa v hlavičke vytvorila krvná zrazenina v dôsledku, ktorej nemohla chodiť a bola mentálne zaostalá. Jej rodičia jej vybavili dokonca operáciu v Nemecku a aj liečbu v Číne.

 

img

 

Matka Nastenky Jekaterina pracovala v svadobnom salóne v Moskve a otec Vladimír ako technik v servise mobilných telefónov. Gyulchehra sa o ich dcérku starala asi tri roky. Podľa susedov s nemali žiaden problém. Ruské médiá informovali, že v krajine pracovala ilegálne.

 

img

 

img

 

Gyulchehra z Uzbekistanu netrpela žiadnou chorobou, ani nebrala lieky. Pred mesiacom bola pár dní v rodnom Uzbekistane. Podľa britského denníka Daily Mail počula 38-ročná pestúnka v deň vraždy v hlave hlasy, pretože ju nahnevala informácia o tom, že jej manžel si v Uzbekistane založil novú rodinu. Ona zároveň odmietla jeho ponuku, aby bola jeho druhou ženou.

 

Iná teória hovorí o tom, že ju nahneval jej priateľ z Tadžikistanu. „Zrazu zistila, že je ženatý. Bol to pre ňu šok. Do Moskvy sa teda vrátila vo veľkom šoku,“ povedal zdroj z okolia moskovskej polície.

 

img

 

Pestúnka s políciou spolupracuje a prezradila aj im aj detaily ohavného činu, ktorý spáchala priamo na mieste činu. Malú Nastenku najskôr udusila, a potom jej odrezala hlavu kuchynským nožom. Do bytu, kde sa vražda odohrala ju vzali iba 16 hodín po tom, čo ju zadržali.

 

Polícia pred bytom, kde sa odohrala vražda

 

 

Šok v Moskve: Moslimka sa prechádzala pred stanicou metra s hlavou dieťaťa v ruke. Viac sa dočítate TU!

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies