FOTO a VIDEO Prestížny titul Miss Slovensko 2016 získala Kristína Činčurová z Lučenca

NETKY.SK • 30 Apríl 2016, 12:51 • 2 min
FOTO a VIDEO Prestížny titul Miss Slovensko 2016 získala Kristína Činčurová z Lučenca

BRATISLAVA – Kristína Činčurová, 18-ročná študentka gymnázia v Lučenci, sa v sobotu večer (29.4.) stala Miss Slovensko 2016 a pocestuje na Miss World. Jej úspech bol o to väčší, že získala aj tri vedľajšie ocenenia - Miss Gosh 2016, Miss Príjemný hlas a Miss Press.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

21. ročníku tejto prestížnej súťaže krásy, ktorú už tradične organizuje Produkčný dom FORZA, agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION a TV JOJ, sa prvou vicemiss stala 21-ročná Michaela Meňkyová z Nitry, ktorá bude reprezentovať Slovensko na Miss International, druhou vicemiss je 23-ročná Lenka Tekeljaková zo Žiliny, ktorá pocestuje na Miss Supranational.

 

 

„Musím sa priznať, že neverím, či sa to naozaj deje. Bola to čistá radosť zo srdca. Najskôr som tomu fakt neverila, keď som dostala korunku na hlavu. Vravím si, že sa to naozaj deje a bola som najšťastnejší človek. Určite to veľmi zmení môj život, ale som na to pripravená, zmaturujem a budem sa venovať naplno svojim povinnostiam,“ uviedla pre TASR nová Miss Slovensko Kristína Činčurová.

 

„Pre mňa bolo úspechom už to, že som sa dostala do finálovej dvanástky. Samozrejme, keď som pri vyhlasovaní začula moje číslo a meno, bol to pre mňa okamih veľkého prekvapenia a radosti zároveň. Pre mňa to bol odmalička sen dostať sa sem a vyskúšať to,“ doplnila prvá vicemiss Michaela Meňkyová.

 

„Teším sa, že všetko dopadlo veľmi dobre, verím tomu, že dievčatá si večer užili. Vyzerali totiž tak, že si to užívajú, poslúchli moju radu, že tento deň sa už nikdy nebude opakovať. Možno raz budú o tom rozprávať svojim vnúčatám. Dievčatá som za tri spoločne strávené mesiace spoznala, obľúbila som si ich. Potom je mi ľúto, že vyhrať môže iba jedna. Ale je to súťaž, rozhoduje odborná porota. Dopriala by som to každej, ale som rada, že vyhrala práve Kristína Činčurová,“ povedala pre TASR po skončení súťaže jej riaditeľka Karolína Chomisteková.

 

Jednou z účinkujúcich v programe bola speváčka Zuzana Smatanová, ktorá v televíznej premiére uviedla nový song s názvom Horou. „Bolo to veľkolepé. Dnešný deň je v znamení premiéry tejto piesne - ráno premiéra rádiová, teraz televízna. Pre mňa to bol krásny deň,“ uviedla pre TASR Smatanová.

 

Úlohou moderátorky v zákulisí bola poverená Alexandra Hinková. „Je to super, ďakujem Tomášovi Eibnerovi za túto príležitosť, ďakujem aj Michalovi Sabovi, ktorý písal scenár. Som šťastná, že to bolo práve na takejto akcii, s dievčatami, s ktorými som strávila veľmi veľa času a spoznala som ich. Mojou favoritkou bola v posledných dňoch práve Kristína,“ povedala moderátorka pre TASR.

 

„Futbal je častejšie, finále miss raz za rok. Tento projekt znamená veľmi veľa práce, celý večer vyzeral veľmi dobre,“ hodnotil večer majiteľ spoločnosti Forza a zároveň prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik. Šéf slovenského futbalu je mysľou čiastočne už na ceste do Francúzska na futbalové Euro. „Chceli by sme prekvapiť, chceli by sme postúpiť zo skupiny,“ vyslovil želanie.

 

Kristína Činčurová, 18-ročná študentka gymnázia v Lučenci, získala dnes večer v bratislavskej Incheba aréne korunku Miss Slovensko 2016. V 21. ročníku tejto prestížnej súťaže krásy o tom rozhodla odborná porota na čele s riaditeľkou súťaže a víťazkou Miss Slovensko 2013 Karolínou Chomistekovou.

 

Za prvenstvo v tejto súťaži, ktorú organizujú Produkčný dom Forza, Oklamčák Production a TV JOJ, získala nová Miss Slovensko 2016 postup na Miss World 2016, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza, štýlový automobil Hyundai Tucson, exkluzívne bývanie pri Dunaji na jeden rok a mnoho ďalších zaujímavých cien. Spolu s ostatnými finalistkami strávi aj dovolenku v Turecku.

 

Podľa rozhodnutia poroty sa prvou vicemiss stala 21-ročná Michaela Meňkyová z Nitry, druhou vicemiss je Lenka Tekeljaková, 23-ročná rodáčka zo Žiliny.

 

Finalistky 21. ročníka si rozdelili aj vedľajšie ocenenia. Eva Miss Sympatia sa stala Lenka Tekeljaková, nová miss Kristína Činčurová si odnáša aj tituly Miss Gosh 2016, Miss Príjemný hlas a Miss Press. Miss Pierot 2016 získala Erika Bugárová.

 

O titule Eva Miss Sympatia rozhodovalo až do posledných minút priameho prenosu esemeskové hlasovanie divákov. Výťažok z tohto hlasovania vo výške 22.795 eur poputuje tento rok v plnej výške na charitatívny projekt Srdce pre deti, ktorý spravuje Nadácia Pontis.

 

Dvanástku dievčat súťažiacich o korunku Miss Slovensko 2016 tvorili tento rok Kristína Činčurová (18 rokov) z Lučenca, Nikola Kvasnicová (20) z Martina, Veronika Maťašová (19) z Vranova nad Topľou, Erika Bugárová (20) z Bojníc, Michaela Meňkyová (21) z Nitry, Diana Bujdošová (18) z Nižnej Myšle, Viktória Erdélyiová (21) z Košíc, Lenka Tekeljaková (23) zo Žiliny, Nikola Hatráková (20) z Trebišova, Ľudmila Šedivcová (20) z Banskej Bystrice, Zuzana Marčeková (23) z Mošoviec a Daniela Maliničová (21) zo Slanca.

 

Na 21. ročníku tejto súťaže participovalo až jedenásť popredných slovenských dizajnérov, ktorí počas večera plného ženskej krásy dostali možnosť predstaviť v priamom prenose aj svoju tvorbu. V priebehu finálového večera vystúpilo viacero umelcov, medzi nimi Celeste Buckingham, Matěj Vávra, trio G-Strinx, Vladis či tanečná skupina The Pastels. Zuzana Smatanová zaspievala v televíznej premiére novú skladbu s názvom Horou v sprievode vlastnej kapely, sláčikového orchestra a osemčlenného zboru.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies