FOTO a VIDEO Nový album Thomasa Puskailera pokrstili pôdou zo štyroch krajín Adela Banášová a Martin Madej

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 12:45 • 2 min
FOTO a VIDEO Nový album Thomasa Puskailera pokrstili  pôdou zo štyroch krajín Adela Banášová a Martin Madej

BRATISLAVA - Skvelá atmosféra, vtipní krstní rodičia a vždy usmiaty hlavný hrdina Thomas Puskailer! Tak to vyzeralo na krste nového albumu „Live For the Moment“, ktorý Thomas pripravoval dva roky. Pôdou zo štyroch krajín ho pokrstili moderátorka Adela Banášová a herec Martin Madej.

slovakia

left justify in out

Sympatický spevák a skladateľ si totiž veľmi potrpí na ekológiu a tak si dal materiál na krst priniesť až z USA a Veľkej Británie! Na albume Thomas spolupracoval so svetovými hudobníkmi a producentmi. Texty mu písal nositeľ Ceny Grammy Bill Grainer a úspešný účastník súťaže Británia má talent Harry Mondryk. Na albume dokonca Thomas po prvýkrát spieva po slovensky! Skladby z nového CD predvedie na „Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR“, ktoré štaruje už dnes!

 

 

Thomas Puskailer vydal nový album „Live For the Moment“, ktorý pripravoval dva roky. Slávnostne ho uviedol do života počas večera plného skvelej nálady a humoru v bratislavskej W Café. Krstilo sa netradične - pôdou zo štyroch krajín.

 

"Pôdu z USA mi poslal brat, ktorý tam žije. Z Veľkej Británie ju zas priniesol otec mojej manželky Abbie. Viezol ju na motorke dvetisíc kilometrov. Slovenskú pôdu som vykopal v záhrade a v Rakúsku som bol ráno zobrať pôdu v Hainburgu. Krstiť alkoholom som nechcel, toho je aj tak priveľa. Vody je zas na Zemi málo. Pôda je veľmi dôležitá. Dám do nej semienka, vyrastie strom. Povedal som si, hodíme ju na CD, nech symbolicky vyrastie medzi ľudí,“ vysvetlil Thomas Puskailer. 

 

Priamo na krste odohral Thomas skladby z nového albumu v spievode gitaristu Andreja Urbanského, s ktorým vyráža na #UNPLUGGEDTOUR“. Thomasa prišla na krst podporiť jeho mama a brat Patrick, ale aj skupina Twiins, Dáša Mamba Šarközyová či speváčka LeRa. Krstnými rodičmi albumu sa stali moderátorka Adela Banášová a herec Martin Madej. 

 

„Páči sa mi, že mám krstiť pôdou a vôbec oceňujem toto tvoje eko nastavenie. Na Slovensku je už máločo naša pôda, už je to tu také rozpredané, že som rada, že dnes večer tu máme aspoň trochu pôdy zo zahraničia. Krstiť toto CD je pre mňa veľká česť.  Želám mu, aby sa mu darilo, aby ho ľudia radi počúvali a aby šírilo to, čo šíri okolo seba Thomas – teda pozitívnu energiu. Nie vždy viem, čo sa mu odohráva v hlave, ale vždy viem, čo sa mu odohráva v srdci, a to je to podstatné,“ povedala krstná mama Adela Banášová. 

 

„Thomas, ty si pre mňa mimozemšťan v tom najlepšom zmysle slova, pretože stíhaš neuveriteľne veľa vecí. Iní toľko nestihnú ani za celý život. Teraz sa ku všetkým svojim aktivitám chystáš ešte aj na Unpluggedtour. Nechápem, ako sa toto dá zvládať," dodal s úsmevom Thomasov kamarát a herecký kolega Martin Madej.

 

Album „Live For the Moment“ obsahuje 10 skladieb, vrátane dvoch bonusov. Na CD Thomas spolupracoval s uznávanými svetovými a slovenskými umelcami. Dokonca po prvýkrát spieva po slovensky! Na hudbu skladby " Live For Love" mu slovenský text napísal Martin Madej a vznikol singel "Chýba Nám".

 

"Texty na niektoré skladby mi písal nositeľ Ceny Grammy Bill Grainer. Časť textov si zas zobral pod palec textár Harry Mondryk, úspešný  účastník súťaže Británia má talent. Na príprave albumu som spolupracoval s hudobným producentom Miroslavom Vrlíkom, odborníkom na elektroniku, deep house, trance a tanečnú hudbu. Album sme nazvali „Live For the Moment“ podľa skladby, ktorá sa až tri týždne držala na vrchole hitparády Očko chart. Singel vznikol v spolupráci so svetovo uznávaným hudobným producentom Dinom Miletom, ktorý robil s hviezdami ako je Snoop Dog, Newik, Rick Ross, či Natasha Bekvalac,“ pripomína Thomas Puskailer. 

 

Album Thomas Puskailer pokrstil v predvečer aktuálneho turné „Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR“. S netradičným konceptom koncertov navštívi 8 slovenských miest. Vstupenky si môžete kúpiť v sieti predpredaj.sk a ticketportal.sk alebo v miestnych pokladniach. Všetky informácie o aktivitách sympatického speváka nájdete na: www.thomaspuskailer.com alebo https://sk-sk.facebook.com/PuskailerThomas.

 

„Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR“ 

14.4. 2016  Studio Cafe, Bratislava

16.4. 2016 Akropola klub, Kremnica

27.5. 2016 Retro Cafe, Topoľčany

28.5. 2016 Art Point, Prievidza

2.6.2016 Starý Biskupský Hostinec, Nitra

3.6.2016 Music a Cafe, Trnava

4.6.2016 Divna Pani Cafe, Banská Štiavnica




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies