FOTO a VIDEO Johnny Depp hodil do manželky mobil: Spôsobil jej modrinu na tvári

NETKY.SK • 28 Máj 2016, 07:20 • 2 min
FOTO a VIDEO Johnny Depp hodil do manželky mobil: Spôsobil jej modrinu na tvári

LOS ANGELES - Americký sudca nariadil hercovi Johnnymu Deppovi, aby sa ku svojej manželke nepribližoval na vzdialenosť menšiu než 100 yardov (91,44 metra). Reagoval tak na tvrdenie Deppovej manželky, ktorá herca obvinila z toho, že do nej počas hádky hodil mobilný telefón, informovala v piatok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Len vo štvrtok bola zverejnená správa, že Deppova manželka, herečka Amber Heardová, podala žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozpory, ktoré sprevádzali toto rok staré bezdetné manželstvo.

 

Heardová pod prísahou vypovedala, že Depp do nej počas hádky minulú sobotu hodil jej vlastný mobilný telefón, ktorý ju zasiahol do líca a oka. Ako dôkaz priložila fotografiu modrín na svojej tvári. Herečka následne požiadala o vydanie ochranného príkazu, ktorý by zamedzil ďalším podobným incidentom medzi manželmi, ktorí žijú od minulej nedele v odlúčení.

 

 

Sudca z Los Angeles Carl Moor nariadil v piatok Deppovi dodržiavať od manželky ochrannú vzdialenosť a zakázal mu tiež, aby ju kontaktoval. Herec sa momentálne nachádza v Portugalsku, kde koncertuje so svojou kapelou Hollywood Vampires.

 

Heardová už v predchádzajúcich dňoch požiadala súd, aby zaviazal Deppa k plateniu výživného. Herec takúto požiadavku odmietol.

 

Dvojica sa zoznámila v roku 2009 pri nakrúcaní spoločného filmu The Rum Diary v Portoriku.

 

Svetoznámy herec, hviezda filmu Piráti z Karibiku, sa v roku 2012 rozišiel s dovtedajšou partnerkou, francúzskou modelkou a neskôr speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou tvorili pár 14 rokov. Majú spolu dve deti.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies