Forlán: Mourinho je tým správnym mužom pre United

NETKY.SK • 9 August 2016, 10:00 • 2 min
Forlán: Mourinho je tým správnym mužom pre United

MANCHESTER - Bývalý futbalista anglického Manchestru United Diego Forlán verí, že "červení diabli" môžu byť v nadchádzajúcej sezóne 2016/2017 pod vedením nového trénera Josého Mourinha skutočnými ašpirantmi na majstrovský titul.

slovakia

left justify in out

Od odchodu legendárneho Sira Alexa Fergusona United v posledných troch ročníkoch Premier League obsadili siedme, štvrté a piate miesto. Tridsaťsedemročný Uruguajčan Forlán, ktorý strávil na Old Trafforde dva a pol roka, si myslí, že charizmatický Portugalčan Mourinho je tým správnym mužom na lavičke United.

 

"Hneď ako dostal José tento džob, vedel som, že to bude fungovať. V Manchestri zažili fanúšikovia niekoľko sezón, na ktoré nie sú zvyknutí. Mourinhove skúsenosti a vplyv privedú United späť na očakávané pozície. Do kádra prišli dobrí hráči, ak sa im ešte podarí dotiahnuť Paula Pogbu, môžu naozaj zamiešať kartami," povedal Forlán pre goal.com. Najlepší strelec majstrovstiev sveta 2010 získal s Manchestrom United majstrovský titul v sezóne 2002/2003, v ročníku 2003/2004 sa tešil z triumfu v národnom pohári FA Cupe a v jeho úvode aj zo zisku národného superpohára Community Shield.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies