Žijeme len raz zahrá Ego na Urpiner Pressburger Feste, organizátori pripravili špeciálnu akciu!

NETKY.SK • 10 Máj 2022, 14:00 • 2 min
Žijeme len raz zahrá Ego na Urpiner Pressburger Feste, organizátori pripravili špeciálnu akciu!

Urpiner Pressburger Fest pripravil pre fanúšikov prekvapenie! Ak si kúpite jednu vstupenku na tento nový bratislavský festival, druhý vstup dostanete po predložení poukážky zadarmo!

slovakia

left justify in out

Nenechajte si 13. a 14. mája na Dostihovej dráhe v Bratislave ujsť skvelé koncerty Adama Ďuricu a kapiel Le Payaco, Zóna A, Ventil SK, Karpina či Hrdza. Obľúbený raper Ego zahrá hity Žijeme len raz aj Pumpa! Svoj set predvedie obľúbený raper Ego. Jeden z najaktívnejších slovenských interpretov sa na koncerty po dvoch rokoch pandémie veľmi teší.

 

„Nedávno som mal prvé dva poriadne koncerty na východe, v Košiciach a Bardejove, a bolo to super. Za tie dva roky mali fanúšikovia čas napočúvať si tvorbu. A teraz poznali všetky texty a spievali so mnou. Bolo to silné.“ teší sa  Michal Straka alias Ego.

 

 Ego vystúpi na Urpiner Pressburger Feste v piatok večer a zahrá svoje najväčšie hity.

 

img

 

„Zahrám Žijeme len raz aj Pumpu. Skladba Pumpa je taká strašne rýchla, že všetko, čo nasleduje po nej, vyznieva ako pomalé. Takže tú zaradím až na koniec. Open air koncerty mám rád, pretože je na nich väčšinou naozaj dobrý zvuk. Keď už niekto organizuje festival, tak si tam zavolá kvalitných zvukárov,“ hovorí s úsmevom.  

 

Okrem koncertov si užijete aj skvelú gastro zónu a najlepšie slovenské pivo. Nebudú chýbať ani súťaže o zaujímavé ceny. Organizátori si pre návštevníkov pripravili špeciálnu akciu!

 

img

 

„Festival Urpiner Pressburger Fest má ambíciu stať sa každoročným hudobným zážitkom v Bratislave. Chceme, aby naše mesto žilo festivalovou zábavou a ľudia za ňou nemuselicestovať. Z toho dôvodu sme prichystali malé prekvapenie, ktoré umožní ľuďom skúsiť kombináciu hudby, zábavy a možnosti zotrvať vo svojom meste. Preto sme medzi obyvateľov Bratislavy vypustili poukážky, ktoré ku každej zakúpenej vstupenke cez predpredaj.sk pridávajú druhý bezplatný vstup. Veríme, že ľudia využijú túto možnosť a prídu ochutnať svieži hudobný koktail Urpiner Pressburger Fest,“ vysvetľuje jeden z organizátorov festivalu Jozef Benkovský.  

 

img

 

Nenechajte si ujsť fantastickú festivalovú atmosféru priamo v hlavnom meste.  Všetky informácie o festivale nájdete tu:  https://pressburgerfest.sk/ Vstupenky na festival sa dajú kúpiť na predpredaj.sk tu https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/urpiner-pressburger-fest-2022-05-13/?fbclid=IwAR2F0IyZ40N8pV0RrIqPQaeL-I72HlCs71KLP0WZBtty0C3HAcN9Z1Dec8c

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona