Flyers jedno víťazstvo od vyradenia Penguins, Florida vyrovnala stav série

NETKY.SK • 16 Apríl 2012, 06:35 • 2 min
Flyers jedno víťazstvo od vyradenia Penguins, Florida vyrovnala stav série

Flyers jedno víťazstvo od vyradenia Penguins, Florida vyrovnala stav série - Hokej Hokejisti Philadelphie Flyers sú už len jedno víťazstvo od postupu do 2. kola play off zámorskej NHL, v noci na pondelok zvíťazili v treťom súboji 1.

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Philadelphie Flyers sú už len jedno víťazstvo od postupu do 2. kola play off zámorskej NHL, v noci na pondelok zvíťazili v treťom súboji 1. kola na domácom ľade nad Pittsburghom v ďalšej prestrelke 8:4 a v sérii vedú už 3:0.
      Pennsylvánske derby sa presunulo do Philadelphie a v tamojšom Wells Fargo Center domáci opäť jasne zvíťazili nad jedným z favoritov na Stanleyho pohár. V stretnutí okrem 12 gólov diváci videli aj viacero bitiek, v jednej z nich si to netradične rozdali aj hviezdy Claude Giroux a kapitán "tučniakov" Sidney Crosby.
      Florida dokázala zvíťaziť doma nad New Jersey 4:2 a vyrovnala stav série na 1:1. Slovenský útočník "Panterov" Tomáš Kopecký odohral vyše 14 minút a do štatistík si zapísal jeden mínusový bod.
      Hokejisti Nashville Predators sa ujali vedenia 2:1 v sérii Západnej konferencie s Detroitom, keď v treťom zápase vyhrali na jeho ľade tesne 3:2. Hrdinom duelu v Joe Louis Aréne bol fínsky gólman hostí Pekka Rinne, ktorý kryl až 41 striel domáceho tímu. Detroit najmä v tretej časti mohutne útočil, ale ani napriek jasnej prevahe na strely 19:4 náskok súpera nezlikvidoval.

      1. kolo play off NHL:
      Východná konferencia:
      Philadelphia Pittsburgh 8:4
      /stav série: 3:0/
      Florida - New Jersey 4:2
      /stav série: 1:1/

      Západná konferencia:
      Detroit - Nashville 2:3
      /stav série: 1:2/
      Los Angeles - Vancouver 0:0 - po 2. tretinách

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies