FL: V Myjave sa tešia na Slovan, je to motivácia navyše

NETKY.SK • 16 Október 2015, 12:12 • 2 min
FL: V Myjave sa tešia na Slovan, je to motivácia navyše

MYJAVA - Potenciálom upútať futbalových divákov disponuje sobotné stretnutie 13. kola najvyššej slovenskej súťaže Spartak Myjava - ŠK Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

"Belasí" ťahajú šnúru troch ligových víťazstiev v rade, Kopaničiarom rovnakú sériu pred reprezentačnou prestávkou prerušil trnavský Spartak. Od 17.00 h v priamom prenose televízie Dajto bude štvrtý tím tabuľky hostiť tretí. Atraktívny súper je pridanou motiváciou pre myjavského tvorcu hry Štefana Pekára.


"Na takýchto protivníkov sa v Myjave veľmi tešíme a určite sa vieme na nich aj viac nabudiť. Musíme však predviesť svoj štýl a nemať priveľké očakávania, pretože Slovan privezie silné mužstvo. Pokúsime sa ho zaskočiť ako v úvode sezóny," pripomenul 26-ročný Pekár triumf v Bratislave v 2. kole Fortuna ligy 2015/2016. Spartak zdolal Slovan v štyroch z ostatných piatich vzájomných zápasov. "Toto víťazstvo nám rozhodne dodalo sebavedomie. Aj na základe súbojov z minulého ročníka sme sa presvedčili, že proti Slovanu sa dá uspieť. Opäť však pôjde o odlišný duel. Hra súpera sa zmenila po príchode nového trénera, ale my sa koncentrujeme na seba," doplnil podľa oficiálneho fortunaligového portálu Pekár.


O ofenzívu hostí sa v sobotu bude starať aj kapitán slovenskej "dvadsaťjednotky" Adam Zreľák. "Je to veľmi talentovaný futbalista, pre Slovensko obrovský prísľub do budúcnosti. Páči sa mi, že počas celých 90 minút naháňa stopérov a nedá im vydýchnuť. Oddrie kompletný zápas a tým je nepríjemný pre každého oponenta," uviedol Štefan Pekár na margo svojho bývalého kolegu z MFK Ružomberok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies