FL: Skalica v nadstavenom čase prekonala ViOn

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 07:41 • 2 min
FL: Skalica v nadstavenom čase prekonala ViOn

SENICA - Tesne víťazstvo MFK Skalica 1:0 nad FC ViOn Zlaté Moravce vďaka gólu Mareka Hlinku v nadstavenom čase priniesol v utorok v Senici dôležitý "6-bodový" duel v 28. kole najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

Záhoráci zaostávajú na poslednej priečke v tabuľke už iba o tri body za svojím aktuálnym súperom a dokonca len o skóre za predposlednými Michalovcami, ktoré súbežne doma remizovali s Dunajskou Stredou 1:1. ViOn stále čaká na ligové víťazstvo od 21. novembra, keď si pred vlastnými fanúšikmi poradil 3:1 práve s nováčikom zo Skalice. Tá z ostatných piatich vystúpení vyťažila v záchranárskom kontexte veľmi solídnych osem bodov.

Futbal - Fortuna liga 2015/2016 - 28. kolo - utorok:

MFK Skalica - FC ViOn Zlaté Moravce 1:0 (0:0)
Gól: 90.+ Marek Hlinka, ŽK: 53. Neoveský - 34. Tipurič, 42. Orávik, 45.+ Pintér, 66. Jhonnes Marques de Souza , rozhodovali: Michlian - E. Weiss, Jankovič, 867 divákov

 

 

Zostavy:

Skalica: Krnáč - Hlavatovič, Dobrotka, D. Hudák (84. Ciprys), Záhumenský - Ľ. Ulrich (71. Šebesta), Marek Hlinka, Neoveský, P. Vaško (44. Masaryk) - Jakubek, Piroska
Zlaté Moravce: P. Kováč - Majkič, Karlík, Jhonnes Marques de Souza, Cebara (86. Marek Kuzma) - Tipurič, Orávik, Pintér - M. Perišič (90.+ Bariš), Krznarič, Gešnábel (69. Rejdovian)

Hlasy:

Štefan Horný (tréner Skalice): "Bol to pre nás ťažký zápas, ale cítil som z kabíny, že chlapci urobia pre víťazstvo maximum. Vedeli sme, že to bude o jednom góle. Vedeli sme aj to, že súper má nebezpečných brejkových hráčov. Na konci sa k nám trošku priklonilo šťastie, ktoré sme - naopak - nemali v predchádzajúcich zápasoch. Je to pre nás ďalšie povzbudenie a budeme ďalej bojovať."

Libor Fašiang (tréner Zlatých Moraviec): "Ťažko sa mi hodnotí, keďže sme inkasovali v nadstavenom čase. Je to frustrujúce pre mňa i hráčov. Šance boli na jednej aj druhej strane, my sme mali dve vyložené, ale nezrealizovali sme ich. Súper hral v závere vabank a napokon sa mu podarilo streliť gól. Do konca je ešte päť kôl a urobíme všetko pre to, aby sme sa v lige zachránili."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies