FOTO Recept: Bravčové rezne
BRATISLAVA – V Čechách ak rezeň, tak k nemu aj dobré české pivo. Dnes je nedeľa , tak prečo si ho nedopriať.
Suroviny pre 4 osoby:
4 rezne z bravčového karé, soľ, mleté korenie, 2 vajíčka, hladkú múku, strúhanku, olej na vyprážanie,
Príprava:
1. Mäso umyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a okoreníme.


2. Potom ho obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajíčkach a nakoniec v strúhanke.


3. Z oboch strán vyprážame na oleji.

Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Čas prípravy: 45 minút
Prajeme dobrú chuť.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: pixabay
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk