Finále MS 2018 bude v moskovských Lužnikách, schválila FIFA

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 17:04 • 2 min
Finále MS 2018 bude v moskovských Lužnikách, schválila FIFA

ZÜRICH - Finále futbalových majstrovstiev sveta 2018 v Rusku sa 15. júla uskutoční na štadióne Lužniki v Moskve. V tomto dejisku bude aj otvárací zápas (14. júna) a druhé semifinále (11. júla).

slovakia

left justify in out

Prvé semifinále (10. júla) a duel o tretie miesto (14. júla) bude hostiť Petrohrad. Dejiská v piatok schválila exekutíva Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) na svojom rokovaní vo švajčiarskom Zürichu.

 

VV FIFA zároveň odsúhlasil dejiská generálkového Pohára konfederácií 2017 v rovnakej krajine. Petrohrad uvidí otváracie stretnutie (17. júna) aj finále (2. júla), Kazaň prvé semifinále (28. júna), Soči druhé semifinále (29. júna) a na moskovskom štadióne Spartaka bude súboj o bronz (2. júla). Istotu štartu už majú domáci Rusi, úradujúci majstri sveta Nemci a ázijskí šampióni Austrálčania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies