FOTO Fico po zranení achilovky objavil nový šport a navštívil hasičov pri zásahu v Šamoríne

NETKY.SK • 24 December 2014, 12:59 • 2 min
FOTO Fico po zranení achilovky objavil nový šport a navštívil hasičov pri zásahu v Šamoríne

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico po zranení achilovky počas prezidentskej kampane zmenil šport, ktorému sa venuje.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA, začal veslovať, ale len na trenažéri. „Neviem, či by som mal odvahu sadnúť si do člna niekde na Dunaji,“ povedal s tým, že na trenažéri od jari navesloval 1 600 kilometrov. Ešte aj dnes pred Štedrou večerou sa chce venovať tomuto športu. Aj počas nasledujúcich dní Fico verí, že sa nestane nič mimoriadne a bude veľa športovať.

 

Premiér Robert Fico dnes predpoludním ešte spolu s ministrom vnútra Robertom Kaliňákom navštívili službukonajúcich hasičov v Šamoríne. „Je to už tradícia, pretože si vždy vyberieme jednu hasičskú stanicu v okolí Bratislavy, ktorú navštívime. Tým sa chceme poďakovať všetkým, ktorí dnes musia byť v práci,“ povedal Fico, podľa ktorého sa podarilo za posledné roky zdvihnúť sociálny status hasičov a tiež im dať lepšie technické vybavenie. Šamorín si dnes vybrali, pretože hasiči tu majú aj silnú dobrovoľnú zložku. „Je tu vynikajúca spolupráca medzi dobrovoľníkmi a profesionálmi, ktorá môže byť príkladom aj pre ostatné mestá a obce,“ povedal Kaliňák. 

 

Hasiči oboch politikov pohostili tradičnou rybacou polievkou halászlé. Politici im zas venovali sladkosti a iné darčeky. Ako povedal premiér, niektoré však budú môcť otvoriť a pochutnať si na nich až doma. 

 

Fico dnes príde domov skôr ako obvykle. „Ešte pôjdem na úrad vlády na chvíľu podpisovať dokumenty. Domov prídem okolo 16:00, teda budem doma aspoň raz skôr ako zvyčajne,“ konštatoval. Pred pracovnými povinnosťami však musel aj on priložiť ruku k domácim povinnostiam. „Spýtam sa dva tri týždne pred Vianocami, čo treba zabezpečiť. Ozdobil som sám stromček. Zabezpečujem rybu. Všetko ostatné má na starosti manželka,“ povedal s tým, že všetkým občanom zaželal pokojné prežitie vianočných sviatkov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies