FIA si pre explózie pneumatík predvolala Pirelli

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 09:10 • 2 min
FIA si pre explózie pneumatík predvolala Pirelli

SILVERSTONE - Pracovné skupiny určené pre F1 patriace pod Medzinárodnú automobilovú federáciu (FIA) v nedeľu požiadali o stretnutie talianskeho dodávateľa pneumatík Pirelli. Narýchlo zvolané rokovanie by sa malo uskutočniť v stredu v Paríži.

slovakia

left justify in out

V hlavnom meste Francúzska budú diskutovať najmä o nedeľnej Veľkej cene Veľkej Británie, na ktorej vyvrcholila doterajšia tohtosezónna mizéria fabriky z Apeninského polostrova. Štyrom jazdcom vrátane Lewisa Hamiltona doslova vybuchli pneumatiky.

Dvadsaťosemročný pilot tímu Mercedes prišiel o svoju ľavú zadnú gumu už v 8. kole a po výmene sa vrátil na posledné miesto priebežného poradia. Po skvelej stíhacej jazde finišoval na štvrtom mieste. On i jeho kolegovia uviedli, že zlyhania pneumatík sú "neakceptovateľné". Na vyriešenie problému budú mať obe strany minimum času, keďže najbližšia VC je naplánovaná už na budúci víkend na nemecký okruh Nürburgring.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies