Fedor Emelianenko a jeho ďalšie plány v MMA

NETKY.SK • 13 Január 2016, 10:00 • 2 min
Fedor Emelianenko a jeho ďalšie plány v MMA

MOSKVA - Po trojročnej pauze sa Fedor predstavil fanúšikom s výhrou. Ináč to ani nemohlo byť. Jeho súper mal zatiaľ iba dva zápasy v MMA, takže podľa štatistík mal na výhru iba veľmi malú šancu. Ubehlo pár dní a už sa začalo špekulovať o ďalšom možnom súperovi pre Fedora. Prvým možným by mohol byť Ray Sefo kickboxová legenda. O ponuke ktorú dostal píše jeho organizácia WSOF.

slovakia

left justify in out

"Dostal som ponuku od RIZINU, asi päť týždňov pred Silvestrom, Bola to pre mňa pocta, ale chalanom som povedal: Zbožňoval by som tento zápas. On je legenda športu. Bolo by jedno či by som vyhral alebo prehral. Bol by to úplne perfektný zážitok, zápasiť s takýmto bojovníkom v jednom ringu. Ale na ich ponuku som im povedal: Päť týždňov, by bolo málo na prípravu, proti takému súperovi ako je Fedor. Nechcem do toho iba tak skočiť. Bola by to neúcta voči nemu ale aj voči mne"

 

No medzi tým sa objavil ešte jeden nádejný súper. Je ním Mohammed King Mo Lawal. Jedná sa o zápasníka Bellatoru FC a teraz aj čerstvého šampióna ťažkej váhy Rizin FF. Na tlačovke po turnaji povedal, že by veľmi rád zápasil proti Fedorovi, ale že ho nechce vyzývať lebo by to bola veľká neúcta voči takej veľkej osobnosti ako je on.

 

No pár dní potom na sociálnej sieti zverejnil niečo iné. Dal status, že by s nim rád zápasil pod záštitou organizácie Bellátor FC v Dallase. Ak by to aj vyšlo určite to nebude v Dallase, Rizin by chcel kvôli Fedorovi zorganizovať ďalší turnaj v Rusku. Hovorí o tom Prezident organizácie Noubuyuki Sakakibara:

 

"Keď to bude možné chceli by sme ďalší turnaj organizovať v Rusku. Minulý týždeň dostal Fedor čestné vyznamenanie od športového ministra Mr. Hiroshi Hazeho. v mene Japonského parlamentu. Rusko-Japonské vzťahy sa spevňujú a takýto turnaj by ich určite posunul ďalej"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies