Federer po triumfe nad Fishom:"Je super vyhrať všetky zápasy"

NETKY.SK • 26 November 2011, 02:40 • 2 min
Federer po triumfe nad Fishom:"Je super vyhrať všetky zápasy"

Federer po triumfe nad Fishom:"Je super vyhrať všetky zápasy"

slovakia

left justify in out

img

Švajčiarsky tenista Roger Federer uspel aj v treťom vystúpení na prestížnom Turnaji majstrov v londýnskej 02 aréne. Obhajca titulu si poradil s Američanom Mardym Fishom v troch setoch 6:1, 3:6, 6:3 a suverénnym spôsobom vyhral základnú B-skupinu.
Federer mal už po hladkom triumfe nad svojím dlhoročným veľkým rivalom Španielom Rafaelom Nadalom istý postup do semifinále. V súboji s Fishom, ktorý už nemal šancu kvalifikovať sa medzi elitné kvarteto, potvrdil úlohu favorita a natiahol víťaznú sériu na 16 zápasov. Švajčiar v novembri triumfoval na turnajoch v Bazileji a v Paríži.
Federer bol po víťazstve nad Fishom spokojný. "Je super vyhrať všetky tri zápasy v skupine. Po US Open som sa dostal do skvelej formy a je potešiteľné, že som si ju dokázal udržať aj na poslednom turnaji sezóny. Teraz sa plne koncentrujem na sobotňajšie semifinále," povedal Federer pre akreditované médiá.

B-skupina:
Roger Federer (Švajč.) - Mardy Fish (USA) 6:1, 3:6, 6:3

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies