Fed Cup: Slovenky v Holandsku napokon bez Cibulkovej

NETKY.SK • 30 Január 2015, 15:27 • 2 min
Fed Cup: Slovenky v Holandsku napokon bez Cibulkovej

BRATISLAVA - Dominika Cibulková napokon nebude v tíme slovenských tenistiek na stretnutie s Holanďankami 7. - 8. februára na antuke v hale Omnisport v Apeldoorne v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2015 družstiev žien.

slovakia

left justify in out

"Po dlhom zvažovaní ohľadom nasledujúceho fedcupového zápasu v Holandsku som sa napokon rozhodla, že sa nezúčastním, čo ma veľmi mrzí. V nasledujúcom období mám pred sebou ďalšie podujatia na ´harde´, kde obhajujem viac bodov, preto si chcem najprv oddýchnuť a dobre sa na ne pripraviť, čo by pri fedcupovom stretnutí v Holandsku na inom povrchu, teda na antuke, skomplikovalo môj ďalší turnajový plán. Zároveň by hrozilo, že sa opäť ozve moje chronické zranenie, ktoré sa pri rýchlom prechode na iný povrch vždy prejaví. V tíme máme ďalšie veľmi kvalitné hráčky a verím, že zvládnu tento zápas aj bezo mňa. Teším sa na ďalší fedcupový zápas, v ktorom by som chcela nastúpiť," uviedla Dominika Cibulková v stanovisku, ktoré zaslala agentúre SITA. 

 

V kádri momentálne zostali Magdaléna Rybáriková, Karolína Schmiedlová a Kristína Kučová. Jana Čepelová sa zotavuje po zápale pľúc, chýba aj Daniela Hantuchová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies