Fed Cup: Azarenková vo februári v Budapešti v bieloruskom tíme

NETKY.SK • 4 November 2014, 14:00 • 2 min
Fed Cup: Azarenková vo februári v Budapešti v bieloruskom tíme

MINSK - Niekdajšia jednotka svetového rebríčka tenistiek Viktoria Azarenková bude 3. - 7. februára na tvrdom povrchu Rebound Ace v hale Syma Sport és Rendezvényközpont v Budapešti v kádri Bieloruska na turnaji I. skupiny euroafrickej zóny Pohára federácie 2015 reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na vyjadrenia šéfa národnej federácie Alexandra Šakutina o tom informoval web Tribuna. Funkcionár skonštatoval, že mal s hráčkou dvojhodinovú veľmi prínosnú debatu.

 

Dvadsaťpäťročná dvojnásobná dobyvateľka melbournských grandslamových Australian Open Azarenková (ročníky 2012, 2013) má vo Fed Cupe bilanciu 14:5, naposledy v tejto súťaži hrala v sezóne 2011. Návrat do tímu zjavne môže súvisieť aj s plnením kritérií na štart na OH 2016 v brazílskom Riu de Janeiro. V Londýne 2012 získala Azarenková zlato v miešanej štvorhre s Maxom Mirným a bronz vo dvojhre. 

 

Azarenkovej sezónu 2014 výrazne poznačili problémy s ľavou nohou. Hrala iba na deviatich podujatiach a klesla na 32. pozíciu v renkingu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies