FC Barcelona napadol slová prezidenta LFP na súde

NETKY.SK • 28 Október 2016, 10:12 • 2 min
FC Barcelona napadol slová prezidenta LFP na súde

BARCELONA - FC Barcelona sa obrátil na tamojší správny športový súd v súvislosti s vyjadreniami členov exekutívy riadiaceho orgánu najvyššej španielskej futbalovej súťaže (LFP).

slovakia

left justify in out

Tí a aj prezident LFP Javier Tebas kritizovali hráčov katalánskeho klubu za oslavu víťazného gólu v stretnutí 9. kola La Ligy na ihrisku Valencie (3:2), ktorý v nadstavenom čase dosiahol z pokutového kopu Lionel Messi. Jeho radosť vyprovokovala domácich fanúšikov, ktorí hodili na trávnik fľašu s vodou a zasiahli brazílskeho útočníka FCB Neymara. Valencia musí zaplatiť pokutu vo výške 1500 eur. Disciplinárka však zároveň napomenula aj hosťujúcich hráčov. "Verejné vyhlásenia členov komisie sú neakceptovateľné. Zbytočne zvyšujú napätie namiesto toho, aby prispeli k jeho zmierneniu. Navyše, ich stanoviská nie sú hodné ich funkcii," uviedol prezident FC Barcelona Josep Bartomeu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies