V Leviciach pripravujú náučné chodníky na letnú sezónu

NETKY.SK • 10 Jún 2023, 18:00 • 2 min
V Leviciach pripravujú náučné chodníky na letnú sezónu

LEVICE - Mesto Levice pripravuje náučné chodníky na letnú turistickú sezónu. Vykonáva sa bežná údržba, opravuje sa mobiliár i značenie a podarilo sa opraviť aj lavičky na vrchu Vápnik na Šiklóši.

slovakia

left justify in out

Mesto Levice pripravuje náučné chodníky na letnú turistickú sezónu. Ako informovala radnica, vykonáva sa bežná údržba, opravuje sa mobiliár i značenie. Ako pripomenul mestský úrad, vďaka spolupráci so študentmi zo strednej odbornej školy služieb sa podarilo opraviť lavičky na vrchu Vápnik na Šiklóši.

 

"Aj cesta k novému náučnému chodníku v Horšianskej doline je už vyznačená orientačnými šípkami. Turisti tak môžu spoznávať prírodné krásy Levíc a okolia, zrelaxovať a vychutnať si krásne pohľady na región," informoval mestský úrad. Ako doplnil, počas leta budú k dispozícii viaceré náučné chodníky. Okrem lokality Šiklóš a Horšianskej doliny je to aj chodník Surdok v časti Kalinčiakovo, náučný chodník na Krížnom vrchu či levická kalvária.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies