Father John Misty zverejnil video k piesni Total Entertainment Forever

NETKY.SK • 27 Apríl 2017, 10:20 • 2 min
Father John Misty zverejnil video k piesni Total Entertainment Forever

NEW YORK - Americký hudobník a spevák Father John Misty zverejnil videoklip k piesni Total Entertainment Forever. V novinke hrá muzikant David Garland v kostýme Georgea Washingtona hru, v ktorej 36-ročný Macaulay Culkin stvárňuje zosnulého Kurta Cobaina.

slovakia

left justify in out

Toho skupinka mužov vedená Fatherom Johnom Mistym bičuje priviazaného o stĺp a napokon ho ukrižujú. Vedľa neho sú na krížoch Jon Arbuckle z komiksu Garfield a niekdajší prezident USA Bill Clinton.

 

O réžiu sa postaral kreatívny tím Four Gods and a Baby, ktorý tvoria okrem Culkina aj Adam Green, Thomas Bayne a Toby Goodshank. Všetci si pritom vo videu aj zahrali. Okrem spomínaných sa v klipe objavila aj speváčka Tei Shi.

 



Skladba Total Entertainment Forever pochádza z aktuálneho albumu Pure Comedy, ktorý 35-ročný interpret vydal 7. apríla. Z nahrávky, ktorá obsahuje celkovo 13 piesní, pochádzajú aj single Pure Comedy, Two Wildly Different Perspectives a Ballad of the Dying Man.

Father John Misty, vlastným menom Joshua Michael Tillman, vydal ako J. Tillman osem sólových albumov. Neskôr začal vystupovať pod pseudonymom Father John Misty a vydal nahrávky Fear Fun (2012), I Love You, Honeybear (2015) a spomínanú novinku Pure Comedy (2017). Predvlani na seba upozornil, keď nahral coververzie skladieb Blank Space a Welcome To New York speváčky Taylor Swift. Objavil sa tiež v klipe k piesni Freak speváčky Lany Del Rey.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies