Fanúšikovia Lazia protestovali, nevideli 15 minút zápasu s Chievom

NETKY.SK • 16 September 2013, 16:21 • 2 min
Fanúšikovia Lazia protestovali, nevideli 15 minút zápasu s Chievom

RÍM - Fanúšikovia futbalistov rímskeho Lazia sa rozhodli bojkotovať nedeľňajší domáci zápas talianskej Serie A s tímom Chievo Verona (3:0) na protest voči zlým výsledkom mužstva v začínajúcej sa sezóne a politike klubu. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia úvodných 15 minút postávali pred bránami štadióna, až potom sa premiestnili na svoje stanovisko - známu tribúnu Olympijskéo štadióna s názvom Curva Nord. Okrem nespokojnosti s výsledkami namierili fans Lazia svoju kritiku aj voči prezidentovi klubu Claudiovi Lotitovi, ktorý v letnom termíne nedokázal priviesť do tímu tureckého útočníka Buraka Yilmaza. V lete minulo Lazio na nákupy len 19 miliónov eur.

"Ak sú fanúšikovia jednotní, je to tá najlepšia správa pre náš klub. Verím, že tréner Vladimir Petkovič dobre zloží mužstvo a budeme dosahovať dobré výsledky," vyhlásil Lotito. Lazio v novej sezóne Serie A získalo 6 bodov z úvodných troch zápasov a patrí mu 6. priečka v tabuľke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies