F1: Räikkönen: Silverstone odhalil slabiny Ferrari

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 14:58 • 2 min
F1: Räikkönen: Silverstone odhalil slabiny Ferrari

SILVERSTONE - Pilot formuly 1 Kimi Räikkönen videl nedostatočný prítlak za neúspešným vystúpením tímu Ferrari na nedeľňajšej Veľkej cene Veľkej Británie na okruhu v Silverstone.

slovakia

left justify in out

Fínsky jazdec skončil na piatom mieste za oboma monopostami tímov Mercedes a Red Bull. Räikkönenov kolega Sebastian Vettel dopadol ešte horšie na deviatej pozícii. Veľká časť britskej trate sa ide po vysokorýchlostných zákrutách a práve táto skutočnosť podľa "Icemana" odhalila problémy Scuderie.


"Celý víkend bol pre nás ťažký a myslím si, že sme dosiahli maximum. Zdá sa, že nám chýba trochu prítlaku a v miestach, ako je toto, s týmito podmienkami to nebolo pre nás jednoduché. Keď máte v Silverstone takéto problémy, zaplatíte vysokú pokutu," povedal Räikkönen pre portál ESPN a dodal, že nasledujúce dve podujatia v Maďarsku a Nemecku budú pre Ferrari lepšie: "Tieto dva okruhy sú pre nás normálnejšie. Prítlak pomáha na každom mieste, nezáleží, kam idete. Rozhodne ho potrebujeme na to, aby sme boli vyzývateľom Mercedesu na akomkoľvek okruhu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies