F1: Nico Rosberg predĺžil zmluvu s Mercedesom

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 12:05 • 2 min
F1: Nico Rosberg predĺžil zmluvu s Mercedesom

MONACO - Nemecký pilot formuly 1 Nico Rosberg predĺžil doterajšiu zmluvu s tímom Mercedes o minimálne ďalšie dva roky.

slovakia

left justify in out

Pôvodný kontrakt mal momentálne druhému mužovi seriálu majstrovstiev sveta formuly 1 vypršať po tejto sezóne. Informácie o predĺžení priniesol web britskej BBC.

V Mercedese by mala zotrvať aj ďalšie sezóny jazdecká dvojica Rosberg, Lewis Hamilton. "Máme dlhodobé vzťahy s oboma našimi pilotmi," povedal pre BBC hovorca Mercedesu. 

 

Podpis zmluvy s Rosbergom by mohol ukončiť špekulácie o príchode Fernanda Alonsa do tímu. Nico Rosberg je v Mercedese už päť rokov a tento rok prežíva najlepšiu sezónu v kariére. V Melbourne triumfoval v prvých pretekoch ročníka, potom bol štyrikrát druhý za Britom Lewisom Hamiltonom. V celkovom poradí za tímovým kolegom zaostáva o tri body. Mercedes má v tejto sezóne dominantné monoposty. Rosberg vyhral doteraz v kariére v seriáli MS štyri preteky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies