F1: Alonso si je istý štartom v Šanghaji

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 13:10 • 2 min
F1: Alonso si je istý štartom v Šanghaji

BRATISLAVA - Fernando Alonso je podľa svojho šéfa z tímu McLaren vo formule 1 Érica Boulliera presvedčený, že dostane od lekárov povolenie jazdiť 17. apríla na treťom podujatí tohtoročného seriálu MS Veľkej cene Číny.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný španielsky pilot vynechal ostatné preteky v Bahrajne, pretože po hrôzostrašne vyzerajúcej havárii v austrálskom Melbourne (20. marca) pociťoval ešte bolesti hrudníka.

 

Vo štvrtok 14. apríla podstúpi ďalšie vyšetrenia. "Podľa mňa to vyzerá sľubne. Pôjde na nejaké testy, FIA si ich prezrie a potom sa rozhodne, či mu dovolí jazdiť," povedal Boullier pre portál ESPN.


Alonsa v bahrajnskom Sachíre nahradil Belgičan Stoffel Vandoorne a hneď vo svojich prvých pretekoch v F1 bodoval, keď skončil na 10. mieste. Bol to vôbec prvý bodový zápis pre McLaren v tejto sezóne. "Aj pre Alonsa to bola dobrá skúsenosť. Užíval si to a zahlásil niekoľko dobrých komentárov do vysielačky," dodal Boullier.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies