Adventná "koštúfka po račanských pivnicách"

NETKY.SK • 26 November 2023, 11:04 • 2 min
Adventná "koštúfka po račanských pivnicách"

Už v piatok a sobotu 1. a 2. decembra majú všetci milovníci dobrého vína možnosť otvoriť tohtoročný advent netradične - ochutnávkou skvelých račianských vín.

slovakia

left justify in out

Po roku sa opäť k slovu hlási podujatie "Koštúfka po račanských pivnicách", ktorej cieľom je prezentovať poctivé vína vinárov a vinohradníkov, združených v Račianskom vinohradníckom spolku. 

Spolok oslavuje tento rok už 25. výročie svojho založenia a počas dvoch dní by chcel v nastávajúcom adventnom období predstaviť fajnšmekrom to najlepšie z pozoruhodných vín malokarpatského regíónu.

Račianskych pivničiek, ktoré môžete počas piatku a soboty navštíviť bude dokopy jedenásť, a tak si okrem pripravených chuťových pohárikov pripravte aj pohodlnú obuv, aby ste stihli absolvovať všetky. Veď celá trasa netradičnej adventnej "koštúfky" meria cca tri kilometre. No určite to bude stáť za to!

Na podujatí budete môcť ochutnať vzorky zo zaujímavých autentických rodinných vinárstiev - mladé vína, novošľachtencov, klasiku aj novinky z jednotlivých vinárstiev. 

Vínne pivnice budú otvorené v piatok od 16.00 do 22.00, v sobotu od 14.00 do 22.00. Viac informácií o podujatí a možnosti zakúpiť si vstupenky na rvspolok.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies