Experti z Ameriky: Tu sa podľa nich nachádza Ukrajina!

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 14:13 • 2 min
Experti z Ameriky: Tu sa podľa nich nachádza Ukrajina!

WASHINGTON – Napätá situácia na Ukrajine znepokojuje celý svet. Z veľkej časti osud Ukrajiny závisí na postoju Ruska voči nej. Aktivita východného giganta znepokojuje jeho veľkého rivala Spojené štáty.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

USA spolu s EÚ už uvalili na Rusko a hlavne na ich vysokopostavených funkcionárov ekonomické sankcie. Barackovi Obamovi sa nepáči najmä anexiu Krymu, v súvislosti s ktorou sa mu prihodil menší trapas. Keď chces porovnať odtrhnutie Krymu s odtrhnutí Kosova nevedel dôležité fakty. Viac sa dočítate TU!

 

Napriek tomu, že do ukrajinskej krízy USA zasahujú, bežní Američania ani netušia, kde sa Ukrajina nachádza. Vedci totižto spravili prieskum na vzorke 2066 ľudí z rôznych kútov Ameriky. Prieskum zverejnil Washington Post a dopadol katastrofálne.

 

Správne sa trafilo iba 16 percent opýtaných. Tí, ktorí sa netrafili boli v priemere o takmer 3-tisíc kilometrov vedľa. Najväčší experti si mysleli, že Ukrajina je v Tichom oceáne neďaleko Nového Zélandu, v Afrike, alebo dokonca aj v USA.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies