Exmanažér kapely INXS pripravuje muzikál s piesňami

NETKY.SK • 21 September 2015, 13:07 • 2 min
Exmanažér kapely INXS pripravuje muzikál s piesňami

BRATISLAVA - Chris Murphy, ktorý bol v rokoch 1979 až 1995 a 2008 až 2012 manažérom dnes už nefungujúcej austrálskej kapely INXS, pripravuje muzikál s piesňami formácie.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatročný rodák z Darlinghurstu to uviedol pre magazín Billboard. „Pracujeme na dvoch rôznych scenároch. Jeden z nich úzko súvisí s príbehom samotnej kapely. Ten druhý rozpráva celkom iný príbeh. Nakoniec vyberieme ten, ktorý sa bude viac páčiť divákom, nie ten, ktorý by viac vyhovoval kapele alebo egám jej členov,“ povedal. Murphy sa tiež vyjadril, že muzikál pripravuje spolu s tvorcami z New Yorku a Londýna. O koho ide, však neprezradil. Hotový projekt chce podľa vlastných slov predstaviť verejnosti v roku 2017.

 


Kapela INXS vznikla v roku 1977. Pôsobili v nej bratia Andrew, Jon a Tim Farrissovci, Garry Gary Beers, Kirk Pengilly a Michael Hutchence, ktorý sa novembri 1997 obesil v hotelovej izbe v Sydney. Medzi najväčšie hity INXS patria skladby ako Original Sin, Need You Tonight, What You Need, Suicide Blonde, Mystify, Devil Inside, Disappear, Beautiful Girl či Never Tear Us Apart, pričom na celom svete predali približne 30 miliónov albumov. Skupina ukončila činnosť v roku 2012. Tim Farriss v januári tohto roka utrpel úraz ruky. Podstúpil viacero operácií, aj napriek tomu však bude mať trvalé následky a už nikdy zrejme nebude hrať na gitare.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies