Everton proti Southamptonu bez obrancu Distina

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 17:32 • 2 min
Everton proti Southamptonu bez obrancu Distina

LIVERPOOL - Anglický futbalový klub Everton nemôže v sobotňajšom ligovom zápase so Southamptonom počítať s obrancom Sylvainom Distinom, ktorý má problémy s podkolennou šľachou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný francúzsky veterán sa zranil počas nedeľňajšieho zápasu s Manchestrom United, ktorý domáci Everton vyhral 2:0. "Zatiaľ je príliš skoro na to, aby sme vedeli, ako dlho bude pauzovať. Bližšie informácie o tom, či ešte bude k dispozícii do konca sezóny, budeme mať v najbližších 48 hodinách," agentúra Reuters citovala španielskeho trénera Roberta Martineza, ktorý v zostávajúcich dueloch Premier League nemôže počítať ani so zraneným útočníkom Kevinom Mirallasom. Do konca sezóny si nezahrá ani ďalší zranený útočník Lacina Traore.
     

Everton figuruje na piatej priečke tabuľky, pričom na štvrtú, ktorá zaručuje účasť v predkole Ligy majstrov a zatiaľ patrí Arsenalu, stráca iba jediný bod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies