Eva Landlová už nevládze, ako by chcela

NETKY.SK • 16 Február 2015, 14:10 • 2 min
Eva Landlová už nevládze, ako by chcela

BRATISLAVA - Slovenská herečka Eva Landlová, ktorá sa pred niekoľkými mesiacmi po dlhšej prestávke objavila na divadelnej scéne v hre Najstaršie remeslo, už podľa vlastných slov nevládze tak, ako kedysi.

slovakia

left justify in out

„Mám pocit, že som trošku neodhadla svoje sily. Pred tromi, štyrmi rokmi som hrala na Novej scéne v Cigáňoch (v muzikáli Cigáni idú do neba, pozn. red.) a tak som si myslela, že aj teraz to pôjde ľahko, no bolo to už trošku komplikovanejšie,“ priznala v rozhovore pre agentúru SITA. „No keď človek vyjde na to javisko, tak zrazu nejako stratí ten pocit, že ’nemôžem, už nevládzem’. Ja tam zakaždým tak vybehnem... A aj keď režisér povie, že ideme len technicky, tak mi to jednoducho nedá - idem vždy naplno a potom sa vyčerpám,“ podotkla 83-ročná Bratislavčanka. „Teším sa z toho, je to príjemná robota, len fakt som už trošku unavená,“ dodala. „Režisér Ľubo Paulovič nám však zakaždým, keď sme padali na skúškach na hubu, hovoril že ’Vydržkaj’. To bolo niečo tak milé, budem to používať,“ zasmiala sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies