Eugen Bari, Romário zo Žitného ostrova, nedá dopustiť na DAC

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 14:34 • 2 min
Eugen Bari, Romário zo Žitného ostrova, nedá dopustiť na DAC

DUNAJSKÁ STREDA - Dlhoročný ligový útočník Eugen Bari nedá dopustiť na Dunajskú Stredu a klub DAC, ktorý mu otvoril dvere do veľkého futbalu. Na Žitný ostrov prišiel v lete 1994 a v tíme pobudol dve sezóny.

slovakia

left justify in out

"Bolo to naozaj veľmi príjemné. Chlapci ma prijali medzi seba naozaj dobre, nevedel som si to vynachváliť. A musím povedať, že DAC je pre mňa najmilším klubom zo všetkých, za ktoré som hrával. A ním aj zostane. A podobne môžem hovoriť aj o meste Dunajská Streda," rekapituloval na oficiálnom webe DAC v súčasnosti 43-ročný rodák z Fiľakova (nar. 24. júna 1971), ktorý v Dunajskej patril medzi obľúbencov medzi fanúšikmi.

 

"Nemal som s priaznivcami nijaké problémy, práve naopak. Obľúbili si ma, dokonca mi dali prezývku Romário. Odvtedy som bol Romáriom Žitného ostrova. Myslím si, že medzi mnou a fanúšikmi sa utvorilo celkom pekné puto," podotkol Eugen Bari, ktorý neskôr pôsobil aj Nitre, Dubnici, Lučenci, Banskej Bystrici a maďarskom Váci.

 

"Po návrate na Slovensko som odštartoval trénerskú kariéru, stal som sa hrajúcim trénerom vo Fiľakove. Darilo sa nám, v priebehu dvoch rokov sa nám podarilo postúpiť o dve súťaže vyššie - z piatej ligy do tretej," dodal v súčasnosti kouč štvrtoligového Sklotatranu Poltár, ktorý ukončil kariéru ako 40-ročný v drese TJ Slovan Halíč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies