Erykah Badu a D.R.A.M. chystajú spoločné EP

NETKY.SK • 24 November 2016, 16:12 • 2 min
Erykah Badu a D.R.A.M. chystajú spoločné EP

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Erykah Badu a americký rapper D.R.A.M. pripravujú kolaboračnú EP nahrávku. V rozhovore pre portál Rap Radar to prezradila 45-ročná hudobníčka.

slovakia

left justify in out

Ako tiež uviedla, na pripravovanej nahrávke sa objaví skladba WiFi z rapperovej debutovej štúdiovky Big Baby D.R.A.M. (2016), v ktorej rodáčka z Dallasu hosťuje. Bližšie detaily ako názov či dátum vydania však zatiaľ ani jeden z interpretov neposkytli.


Erykah Badu, vlastným menom Erica Abi Wright, sa pohybuje na hudobnej scéne od roku 1996. Debutovala o rok neskôr albumom Baduizm, po ktorom nasledovali Mama's Gun (2000), Worldwide Underground (2003), New Amerykah Part One (4th World War) a New Amerykah Part Two (Return Of The Ankh) (2010). Na konte má zatiaľ napríklad štyri ceny Grammy, dve BET Awards či jednu American Music Award. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Blues Brothers 2000 (1998), Pravidlá muštárne (1999) či House of D (2004).


Dvadsaťosemročný D.R.A.M., vlastným menom Shelley Marshaun Massenburg-Smith, sa narodil v Nemecku, no vyrástol v Hamptone vo Virgínii. Do povedomia verejnosti sa zapísal debutovým singlom Cha Cha, ktorý sa nachádza na EP nahrávke #1Epic (2015). Na konte má tiež mixtape Gahdamn! (2015) , EP Google Play: Live At The Milk Jam Room (2016) a spomínanú štúdiovku Big Baby D.R.A.M.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies