Erik Černák prezradil, ako vyzerali oslavy po zisku Stanley Cupu, načrtol aj svoju budúcnosť v klube

NETKY.SK • 8 Október 2020, 17:26 • 2 min
Erik Černák prezradil, ako vyzerali oslavy po zisku Stanley Cupu, načrtol aj svoju budúcnosť v klube

V NHL odohral len svoju druhú sezónu a už zdvihol nad hlavu trofej, ktorá patrí medzi najcennejšie vo svete športu. Tampa Bay získala svoj druhý Stanley Cup a zásluhu na tom mal aj slovenský hokejista Erik Černák.

slovakia

left justify in out

Odchovanec košického hokeja sa v rozhovore pre Hockey Slovakia vyjadril o svojich bezprostredných pocitoch po výhre. "Prežívam najkrajšie chvíľe v živote. Každý hokejista túži vyhrať Stanley Cup a mne sa to podarilo už v druhej sezóne v NHL."

 

Niektorí hokejisti sa o to pokúšajú celý život. Mnohí z nich ho získajú buď ako veteráni, alebo vôbec. Erik však o strate motivácie ani neuvažuje. Podľa vyjadrení bude veľmi rád, pokiaľ ešte pár Stanley Cupov získa. 

 

img

 

Ako sa oslavovalo?

Oslavy sa začali už v Edmontone. Pre koronavírus sa vyraďovacie boje presunuli do dvoch kanadských miest Montrealu a Edmontonu. Finálová séria sa odohrala v bubline v Edmontone. Bolo to síce iné, akoby sa hralo pred plnými štadiónmi v Tampe a Dallase, ale oslavy boli aj tak veľkolepé. 

 

"Oslavovať sme začali už v Edmontone po zápase. Boli sme hore až do rána, kedy nás odviezol autobus na letisko. Pokračovalo sa potom v Tampe. Išli sme na štadión, kde nás čakali fanúšikovia." 

 

Tampa zorganizovala v spolupráci s tímom NFL Tampou Bay Buccaners, aby sa oslavy Stanley Cupu mohli konať práve na ich otvorenom štadióne. 

 

img

 

"Mali sme aj privítanie na ľade (už domovská hala Tampy Amalie Arena), ktoré nám urobil klub a nasledovali oslavy v našom kruhu so spoluhráčmi a s priateľkami."

 

Najlepším momentom pre Erika bol lodný sprievod, ktorý sa konal na druhý deň. Aby klub neporušil opatrenia zavedené kvôli koronavírusu, nemohol ísť sprievod hráčov ulicami mesta. vyriešilo sa to tak, že sprievod sa konal na loďkách na rieke Tampa.

 

"Nasledoval taký mini sprievod na lodiach, ktorý bol úžasný. Fakt to bol asi najlepší moment v Tampe. Máme vynikajúcich fanúšikov a tí si to užívali na 100%."

 

Súvisiaci článok: Stanley Cup je už v Tampe! Hráči oslavovali s fanúšikmi na lodnom sprievode

 

Zmluva 

Začalo sa už riešiť aj jeho ďalšie pokračovanie v klube. Keďže Erik patrí ešte medzi hráčov "nováčikov," bola mu ponúknutá nová kratšia zmluva. Prezradil, že spoločne s dvoma ďalšími hráčmi patrí medzi priority klubu.

 

Erik sa následne v rozhovore vyjadril, ako by to malo byť s jeho zmluvou, aj či Stanley Cup príde opäť na Slovensko. Tentoraz by to boli Košice. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies