Žena v dome cez ulicu od dievčaťa v okne: Z paródie na trilery behá trochu mráz po chrbte

NETKY.SK • 24 Február 2022, 07:00 • 2 min
Žena v dome cez ulicu od dievčaťa v okne: Z paródie na trilery behá trochu mráz po chrbte

Videla Anna vraždu, alebo sa jej to iba zdalo? Netflix sa snaží divákov osloviť malou sériou, ktorá je nasiaknutá vínom a behá z nej menší mráz po chrbte. Má dokonca veľmi dlhý a unikátny názov: Žena v dome cez ulicu od dievčaťa v okne.

slovakia

left justify in out

Milovníci trilerov a čierneho humoru čaká tak trochu mysteriózna Paródia na všetky tie filmy o ženách, ktoré sa zbláznili a pod vplyvom alkoholu a antidepresív videli vraždu.  

 

img

 

Minisériu (The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window) má na svedomí režisér Michael Lehmann, ktorý natočil napríklad komédiu Vydáš sa a basta!  

 

Anna (Kristen Bell) je životom sklamaná a každý deň je pre ňu úplne rovnaký. Sedí pri okne, zapíja lieky červeným vínom a sleduje, čo sa deje vonku, kam vkročí len občas. Keď sa oproti cez ulicu prisťahuje príjemný sused (Tom Riley) a jeho roztomilá dcéra (Samsara Yett), začne vidieť svetlo na konci tunela. Samozrejme až do chvíle, kedy sa stane svedkom hroznej vraždy. Otázkou však je, či k zločinu skutočne došlo, alebo ide len o výplod jej fantázie.  

 

img

 

Obvinená a vínom zmátožená Anna neváha, odhodlane vezme veci do vlastných rúk a vydáva sa na spletitú cestu vyriešenia vraždy, ktorá sa možno nikdy nestala.  

 

Kristen Bell v rozhovore pre Entertaiment Weekly o výzve stvárniť Annu uviedla: „Bolo to ako – Robím si z toho srandu? Alebo to mám hrať úplne otvorene a riskovať, že mi ten vtip unikne? Rachel Ramras ma držala na uzde a v podstate mi povedala: Snaž sa robiť všetko čo najúprimnejšie, ale uisti sa, že sa vo vnútri smeješ. Konečný výsledok vystihuje to najlepšie mizerné herectvo, akého som kedy chcela vo svojej kariére dosiahnuť. Bola to celkom zábava.” 

 

img

 

Ďalej si v seriáli zahrali Michael Ealy, Mary Holland, Shelley Hennig, Cameron Britton, Christina Anthony a Benjamin Levy Aguilar. Natáčanie sa koncetrovalo hlavne na Los Angeles. 

 

Miniséria má osem epizód a na Netflixe si ju môžete pustiť aj s českým dabingom.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies