Emma Watson sa stala vyslankyňou dobrej vôle OSN

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 12:22 • 2 min
Emma Watson sa stala vyslankyňou dobrej vôle OSN

LONDÝN - Britská herečka Emma Watson je novou vyslankyňou dobrej vôle Organizácie Spojených národov (OSN). Dvadsaťštyriročná rodáčka z Paríža sa pripojila k organizačnému útvaru pre rodovú rovnosť a posilnenie postavenia žien (UN Women), konkrétne ku kampani HeForShe.

slovakia

left justify in out

"Ponuku stať sa vyslankyňou dobrej vôle pre UN Women vnímam so všetkou pokorou. Šancu robiť skutočné rozdiely nedostane každý a určite to neberiem na ľahkú váhu. Práva žien vnímam veľmi osobne, sú zakorenené hlboko v mojom živote, takže táto príležitosť je pre mňa skutočne úžasná. Stále sa mám čo učiť a dúfam, že v rámci vlastného vývoja do tejto úlohy prinesiem viac osobných poznatkov, skúseností a pomôžem ju zviditeľniť," uviedla herečka.

 

Emma Watson je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi (2001 - 2011). Venuje sa tiež modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek. Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011), Charlieho malé tajomstvá (2012), Bling Ring: Ako VIP-ky (2013), To je koniec! (2013) či Noe (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies