Tottenham sa snaží získať ku Kaneovi hviezdu Juventusu za takmer 100 miliónov eur

NETKY.SK • 31 Júl 2019, 22:09 • 2 min
Tottenham sa snaží získať ku Kaneovi hviezdu Juventusu za takmer 100 miliónov eur

BRATISLAVA – Londýnsky futbalový klub neminul v minulej sezóne na prestupovom trhu ani libru. Aj napriek tomu sa Spurs podarilo postúpiť do finále Ligy majstrov. Tréner mužstva Mauricio Pochettino sa však chystá cez leto priviesť do Londýna veľkú posilu do útoku.

slovakia

left justify in out

Tottenham Hotspur toto leto už podpísal zaujímavú posilu v podobe Jacka Clarka za 10 ml. libier a Tanguya N'Dombele za rovných 55 miliónov. "Kohútom" sa to však máli. Je už viac menej isté, že Ryan Sessegnon je blízko prestupu do Spurs z Fulhamu za 20 mil. Tottenham však bol nedávno spájaný s prestupom veľkej hviezdy "starej dámy". Juventus má vo svojom kádri viacero zvučných mien svetového futbalu. Po príchode Cristiana Ronalda pred začiatkom minulej sezóny sa ich počet ešte zvýšil. Ani hráč takého formátu akým je Paulo Dybala nemá miesto v základnej zostave Juventusu isté. Preto sa po ňom obzerajú iné kluby. Jedným z nich je práve Tottenham Hotspur.

 

img


Trhová hodnota argentínskeho útočníka je momentálne 80 mil. libier. Spurs sa snaží zlákať tohto futbalistu už vyše mesiaca. Vedenie klubu sa totiž vážne pokúša o vytvorení útoku Dybala – Kane. 25-ročný futbalista Juventusu bol pre "starú dámu" v posledných rokoch nenahraditeľný. Do klubu prišiel v roku 2015 a počas prvých troch sezón zaznamenal v 140 zápasoch 68 gólov. V minulej sezóne sa mu až tak nedarilo. V 42 zápasoch vsietil 10 gólov, no aj napriek tejto štatistike patrí k jedným z najlepších útočníkov súčasnosti.

 


 
Na trénera Pochettina spravil Argentínčan veľký dojem pri vzájomnej konfrontácii Juventusu a Tottenhamu v minuloročnej edícii Ligy majstrov. "Dybala je špeciálny talent. Zaradil som ho do tejto kategórie, pretože si myslím, že patrí medzi tých hráčov, ktorí vedia rozhodnúť o stave celého stretnutia," vyjadril sa pre britské médiá tréner Tottenhamu. Práve Dybalov postupový gól na 4-3 rozhodol o tom, že "kohúti" sa v predminulej sezóne museli s Ligou majstrov rozlúčiť už predčasne.  

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies