Ellen DeGeneres vydá knihu o bytovom dizajne

NETKY.SK • 11 November 2014, 14:41 • 2 min
Ellen DeGeneres vydá knihu o bytovom dizajne

NEW YORK - Americká moderátorka Ellen DeGeneres vydá na jeseň 2015 knihu o bytovom dizajne s názvom Home (v preklade Domov, pozn. SITA).

slovakia

left justify in out

Okrem toho obľúbená televízna osobnosť na jar prinesie na obrazovky HGTV reláciu Ellen’s Design Challenge a spustí internetový obchod s produktmi vlastnej lifestyleovej značky E.D.. Pripravovaná kniha sa bude zameriavať na pomoc fanúšikom a fanúšičkám so zariaďovaním príbytkov.

 

"Veľa ľudí nevie, že mám záľubu v bytovom dizajne, takže sa teším, že idem vydať knihu," uviedla 56-ročná DeGeneres vo vyhlásení. "Teraz všetci budú môcť vidieť, ako veci ladia v mojom dome a na miestach, ktoré mám rada. Volá sa Home, pretože sa hovorí 'Domov je tam, kde sú knihy o interiérovom dizajne'," napísala tiež moderátorka, ktorá doteraz kúpila a zariadila 12 nehnuteľností. 

 

Ellen Lee DeGeneres je jednou z najznámejších televíznych osobností v USA. Jej talkšou s názvom The Ellen DeGeneres Show (2003) má úspech u kritikov i divákov čoho dôkazom je aj zisk vyše 30 cien Daytime Emmy od začiatku vysielania programu. Moderátorka je od augusta 2008 zosobášená s herečkou Portiou de Rossi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies